وران باعث ایجاد حساسیت‌هایی شده و به مادر و جنین صدمه می‌زند. اما به دلیل خواص درمانی توت، بهتر است این میوه را به صورت خشک مصرف کنند تا در عین بهره‌مندی از فواید آن از بروز آلرژی جلوگیری شود. همچنین مادران شیرده می‌توانند با خیال راحت برای افزایش شیر خود، از نوع تازه و خشک این میوه‌ی خوشمزه و دوست‌داشتنی مصرف کرده و مواد مغذی مورد نیاز بدن خود و کودک نوپای خود را تامین کنند.

دسرهای خوشمزه با توت

توت

دسر صفای توت سیاه (دسر ترکیه‌ای)

مواد لازم

شیر ۱۲۰۰ گرم، پنیر ۲ قاشق غذاخوری سرپُر، کره ۱ قاشق غذاخوری، آرد نصف پیمانه، شکر ۱ پیمانه و ۲ قاشق غذاخوری، نشاسته ۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم جهت تهیه صفا

توت سیاه ۷۵۰ گرم، شکر ۱/۵ فنجان کوچک، نشاسته ۱ قاشق مرباخوری سرپُر، آب نصف پیمانه، لیموی تازه ۱ عدد

طرز تهیه

ابتدا آرد، نشاسته و شکر را درون ظرف مناسبی به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید. سپس شیر و پنیر را به آن اضافه کرده و ظرف را روی حرارت زیاد قرار دهید. مواد را به خوبی هم بزنید و اجازه دهید به جوش آید. سپس حرارت شعله را کم کرده و به مدت زمان دو الی سه دقیقه به هم زدن مواد ادامه دهید. زمانی که بوی خامی آرد به مشام رسید، کره و وانیل را نیز به مواد اضافه کرده و با کمک همزن برقی (در صورت نبود همزن برقی می‌توانید از همزن دستی نیز استفاده کنید) به مدت سه دقیقه هم بزنید. پس از این مرحله، ظروف مخصوص دسر را آماده کرده و به میزان نصف هر ظرف از مواد را درون آن بریزید.

اکنون به سراغ تهیه‌ی صفا بروید. توت‌های سیاه را به خوبی شسته و حدود ۳ دقیقه آن‌ها را در آب خیس کنید. سپس آب آن را خالی کرده و توت‌ها را درون قابلمه‌ بریزید. روی آن‌ها را شکر و آب ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید تا شکر به خوبی حل شود. زمانی که مواد بر اثر حرارت به جوش آمد، دستگیره‌های ظرف را گرفته و بدون استفاده از همزن، آن را به خوبی تکان دهید. سپس حرارت را متوسط کرده و اجازه دهید دو دقیقه‌ی دیگر روی گاز بماند. سپس نشاسته را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. اجازه دهید یک دقیقه بجوشد. اکنون باید صبر کنید تا مواد قوام آید. سپس آن را از روی حرارت برداشته و روی موادی که از قبل داخل ظروف مخصوص دسر ریخته بودید، بریزید. صبر کنید تا دسر سرد شود.

میلک شیک توت سیاه

توت

مواد لازم

بستنی وانیلی ۱ پیمانه، شیر ۲ پیمانه، توت سیاه پوره شده نصف پیمانه، شکر ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا توت‌ها را با شکر مخلوط کرده و آن را درون فریزر بگذارید تا رویه‌ی آن‌ها کمی یخ ببندد. در این فاصله شیر را نیز درون فریزر قرار دهید تا یخ بزند. سپس شیر، توت و بستنی‌ را درون مخلوط‌کن ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید. ۳ دقیقه برای این کار زمان لازم است. سپس مواد میکس شده را درون لیوان‌های مخصوص سرو دسر ریخته و میل کنید.

سوتلاچ توت‌ (دسر ترکیه‌ای)

توت

مواد لازم

۲/۵ لیتر شیر، برنج ۱ پیاله، شکر ۱/۵ پیاله، پوست لیمو رنده شده ۱ عدد، نشاسته ۳ قاشق غذاخوری، توت سیاه ۱ عدد

طرز تهیه

درون ظرفی مناسب، شیر را ریخته و روی حرارت قرار دهید. زمانی که شیر ولرم شد، برنجی را که از قبل آبکش کرده‌اید به آن اضافه کنید. سپس پوست رنده شده‌ی لیمو را نیز به مواد افزوده و با سرعت آن‌ها را هم بزنید. زمانی که برنج به خوبی نرم شد و پخت، شکر را نیز اضافه کرده و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت بماند. مواد که به جوش آمد، نشاسته را درون ظرف دیگری با آب مخلوط کرده و درون ظرف روی حرارت بریزید. ترکیب به‌دست آمده را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا زمانی که مواد قوام آید. سپس ظرف حاوی مواد را از روی حرارت برداشته و به دو قسمت تقسیم کنید. درون نیمی از مواد توت‌های سیاه پوره شده را اضافه کنید. با این روش می‌توانید سوتلاچ دو رنگ تهیه کنید. سپس ظروف مخصوص سرو سوتلاچ را آماده کرده و از مواد به میزان دلخواه یا یکسان درون آن‌ها ریخته و اجازه دهید سرد شود.

اسموتی توت

اسموتی توت

مواد لازم

توت یک پیمانه، یخ پوره شده یک پیمانه، بستنی وانیلی یک فنجان کوچک، پودر شکر ۲ قاشق غذاخوری، پودر هل یک قاشق چایخوری

طرز تهیه

در ابتدا توت‌ها را پس از شستشو داخل مخلوط‌کن ریخته و شکر، پودر هل، پودر شکر و یخ‌ها را نیز به آن اضافه کنید. سپس دستگاه را روشن کرده و مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید تا به صورت ماده‌ای کاملا یکدست شوند. سپس بستنی‌ها را نیز به آن اضافه کرده و دوباره مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. در این قسمت ظروف مخصوص اسمتوتی را آماده کرده و از مواد به میزان یکسان درون هر کدام بریزید. می‌توانید داخل هر کدام از ظروف دسر، یک قاشق اسکوپ بستنی نیز ریخته و با تعدادی توت و برگ نعناع آن را تزئین کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *